Knap verrotHet ontwerp hakte ik al jaren geleden in een steen. Nu valt het op zijn plek.SpotlightDe binnenkant van de oude garage Chambre d'Amis in de Ooijpolder
Opknapmomentjes van de expositieschuur Chambre d’Amis

Mijmeringen:
Door al het naar buitengerichte werk voor de opening van de schuur, raak ik enigszins in wankel evenwicht. Komend weekend is het zover!!!!! Zaterdag- en zondagmiddag van 13 tot 17u gaan de deuren open van de kleine expositieschuur.

En ik; ik verlang naar de Herfst. Dan is het voor mij makkelijker de kunst van het naar binnen gericht zijn te bedrijven. De focus naar binnen heb ik nodig om werken te kunnen maken en om me verbonden te voelen.
De werken ontstaan, ze laten zich niet sturen of manipuleren. Gaandeweg begrijp ik meestal niet waar ik mee bezig ben. Ik hoef ook niet te begrijpen van mezelf. Begrip kan ik niet afdwingen, want als ik het probeer te grijpen glipt het tussen mijn vingers door. Het loslaten van “willen begrijpen” is dan ook “niet beetpakken” voor mij.
Het werk, zoals misschien wel alles in het leven, groeit in zijn eigen tempo. Het is een toestaan dat er tijdens het creatieproces tijden van leegte en afwachting zijn ………………….. tot het tijd is.

Nu is de tijd voor de opening van de expositieschuur Chambre d’Amis. Geen idee met wat voor een gevolg. Dit “niet weten”geeft een gevoel van ruimte en vrijheid.

Nieuw:
– is de voorpagina van mijn website met meer
informatie over de expositieschuur Chambre ‘d Amis
– is het openbaar plaatsen van voor mij relevante kunst, atelier en werk informatie
op mijn persoonlijke facebook pagina. Ik ben aan het uitzoeken hoe de social media nu voor
mij zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Ik stop met informatie plaatsen
op met mijn facebook  atelierpagina en oude blog. Ze zijn er nog wel. Later komt er een
nieuwe blog op de voorpagina van mijn website.

aanmelden/afmelden seizoenbrief