Herfstbrief 2015
Details uit “Verder kijken met je ogen dicht” – met de hand bewerkte reisfoto (Ann’aloog photoshopwerk)

 

HERFSTBRIEF 2015

 

MIJMERINGEN:
De titel van het werk “Verder kijken met je ogen dicht” zegt me steeds meer/spreekt steeds meer tot mijn verbeelding. Ik wil steeds meer met zachte ogen kijken, zonder kritiek…bijna waardeloos wellicht met lodderogen. Omdat?…daar de verwondering met aandacht kan blijven stromen?
Daar waar de kritiek van mijn denken mijn ogen binnen paradeert, stagneert de verwondering, zet ik mezelf vast en plaats ik wellicht “onbewust” oogkleppen.
Dit terwijl ik het juist zo woest interessant vind wat zich in mijn ooghoeken aandient. Misschien wel een inzicht, een idee, een gevoel, wat lag te rijpen om op haar plek te vallen in mijn vizier en in mijn aanblik. Dit is dan waar ik intuïtief mee verder kan.
Dit bovenstaande zal voor mij, zoals ik het nu zie, de basis zijn van het toekomstig kunstzinnige counseling werk wat ik wil gaan doen. Om de hiertoe nog te volgen studie te financieren, hield ik afgelopen weekend met goed gevolg alvast een verkoopexpositie. Ik heb het totaal bedrag nog niet bij elkaar, maar ben wel op de goeie weg. In januari 2016 start ik met het voortraject van de studie aan de Academie Integrale Menswetenschappen (SPSO) in Zeist.
EXTRA’S: