iranblaadje1iranblaadjes2iranblaadje3iranblaadjes4

 

Lieve mensen
Begin van de zomer…en een ateliertje gevonden! In Oudwijk, Utrecht Oost. Voor mij een prettige afstand om te fietsen vanuit Zeist. Het atelier is de helft kleiner dan wat ik had, maar ik wil graag in Oost werken. Een nieuw begin, kleiner….met wellicht kleinere werken. En dan meedoen aan de atelierroute in Utrecht (noteer vast in uw agenda 22 en 23 september 2007 van 12-18u). Ik laat een paar kleine schilderingen inlijsten. Kant en klaar voor de verkoop. Dit na aanleiding van een klein werk (12 x 12 cm vinyl) welke ik ingelijst meenam naar Iran voor een bruiloft. Ik ben er erg enthousiast over en hoop dat jullie in ieder geval even komen kijken, hoe dat er in het echt uitziet.De reis naar Iran was indrukwekkend. Blaadjes van bomen die ik niet kende, inspireerde mij tot tekenen. En in Isfahan werd ik diep geraakt door het 12 jarige neefje van mijn vriendin Golie, die piano voor me speelde. Het bleek van het album Golden Autumn van Fariboorz Lachini. Ja, ik ben en blijf een herfstkind, die zich laat raken in het moment. En op de foto hiernaast zag Golie me bijna opgaan in een oud Perzisch tapijt. Mooi hè?
 Mijn geloof blijft bestaan, zeker na deze reis, dat natuurschoon, vriendschap, muziek en kunst grenzen kunnen overstijgen. En dat maakt me gelukkig.
En gaat Klikstudio ook on-line workshops geven vanaf september. Ook ’s avonds en in het weekend. Ik leerde daar mijn website maken. Zie www.klikstudio.net
FIJNE ZOMER en een hartelijke groet,
Ann Hoogendoorn
Per 1 juli 2007 nieuw atelier: Bloemstraat 65, Utrecht. Iedere zaterdag ben ik aanwezig van 10-17u.