Het 1e Ana kunstboekje Ana  kost € 29,95 exclusief verzendkosten kan nog steeds besteld worden.
Verzendkosten in NL :
1 kunstboekje Ana € 4,10 (brievenbuspakket).
2 kunstboekjes Ana of meer € 6,75 (postpakket).
Vanaf 10 exemplaren naar 1 adres in NL gratis verzending.

Het 2e Ana kunstboekje Ana en Art gaat ook € 29,95 kosten exclusief verzendkosten dankzij steun van het Prins Bernhard Cultuurfonds en Leve het Geve van de Provincie Gelderland. Ik heb dit besloten ook al zijn druk- en bindkosten aanzienlijk hoger dan bij het 1e Ana kunstboekje.
Levering verwacht in augustus.

Verzendkosten in NL :
1 kunstboekje Ana en Art € 4,10 (brievenbuspakket).
2 kunstboekjes Ana en Art of meer € 6,75 (postpakket).
Vanaf 10 exemplaren naar 1 adres in NL gratis verzending.

Stuur een e-mail met uw bestelling, naam en adresgegevens naar annhoogendoorn63@gmail.com, of bel/sms/whats app me op nummer 0640402797 met uw naam en adresgegevens. Na ontvangst van betaling stuur ik uw bestelling op. Afhalen in Ooij is natuurlijk ook mogelijk.

Check de campagne voor het 2e Ana kunstboekje Ana en Art: 

Je mag nog steeds doneren. Onverwachte kosten zijn er altijd. Ben jij de fan, verzamelaar of wil je me gewoon graag financieel steunen voor de kunst, kijk dan op mijn campagne pagina bij op welke manier jij een bijdrage kunt leveren.

De boekjes worden duurzaam gedrukt in een beperkte genummerde oplage van 300 exemplaren en bevatten 44 Ana tekeningen met haiku’s.  Afmeting  van het boekje 17,5  bij 12 cm. Klik op deze link voor het promotiefilmpje van het 1e Ana kunstboekje.

Ooij 14.5.22