Stuur een e-mail met uw bestelling:, naam en adresgegevens naar annhoogendoorn63@gmail.com, of bel/sms/whats app me op nummer 0640402797 met uw naam en adresgegevens en ik neem contact met u op over de betaalgegevens. Na ontvangst van betaling stuur ik uw bestelling op.

1e Ana kunjstboekje: Ana

2e Ana kunstboekje: Ana en Art

3e Ana kunstboekje: verwacht augustus 2024

Alle Ana kunstboekjes kosten € 30 exclusief verzendkosten
Vanaf 10 exemplaren naar 1 adres in NL gratis verzending.

Stuur een e-mail met uw bestelling, naam en adresgegevens naar annhoogendoorn63@gmail.com, of bel/sms/whats app me op nummer 0640402797 met uw naam en adresgegevens en ik neem contact met u op over de betaalgegevens. Na ontvangst van betaling stuur ik uw bestelling op.

De Ana kunstboekjes worden duurzaam gedrukt in een beperkte genummerde oplage van 300 exemplaren en bevatten 44 Ana tekeningen met haiku’s.  Afmeting  van het boekje 17,5  bij 12 cm. De voorkant en achterkant zijn bedrukt met zeefdrukken.

Promotiefilmpje van het 1e Ana kunstboekje om te zien waar Ana ontstaan is.

Ooij 28.5.24