Dag Allemaal,

Graag houd ik jullie op de hoogte vanuit mijn wat teruggetrokken jaar. De Ana’s blijven komen en iedere woensdag zet ik een nieuwe Ana op mijn website en op social media. De serie “Handpainted by Ann” groeit ook, terwijl ik bij mezelf te rade blijf gaan over de toekomst. Waar wil ik mijn energie aan verbinden de komende jaren? Nog twee duurzame Ana kunstboekjes maken heeft prioriteit.
En verder?

Is tentoonstellingen organiseren nog iets wat ik wil blijven doen of ga ik  liever verder met mensen 1 op 1 begeleiden in mijn atelier als kunstzinnige spiegel? Ik heb gemerkt dat ik het niet allemaal naast elkaar kan doen. En met de 60 in het vizier over een paar jaar, voel ik de behoefte naar nieuwe keuzes. Alsof ik mijn buitenwereld opnieuw mag afstemmen op mijn binnenwereld. Wat is nu echt zinvol voor mij om bij te dragen vanuit mijn werk. De tijd wordt korter dan die lang is geweest, liet Ana me al weten. Wat is ze toch wijs. Ze wijst mijn weg, lijkt het wel.

Bij interesse in mijn werk blijft een bezoek aan mijn atelier op afspraak altijd mogelijk. Zie contactgegevens.

Terwijl ik verder mijmer, wens ik jullie een heerlijke herfst!

Hartelijke groet,

Ann Hoogendoorn
Ooijpolder 21 september 2021