Informatie over het 2e Ana kunstboekje:

Ana & Art

Rond 1 mei start ik voor de financiering van het duurzaam laten drukken van het 2e Ana Kunstboekje met een crowdfunding campagne bij Voor de kunst. In dit tweede boekje komt Art erbij, Ana’s beste vriend.

Ana fan’s en beginnende verzamelaars die al een eerste boekje hebben aangeschaft, krijgen voor 1 mei een persoonlijke e-mail van mij met een link naar de campagne om te kunnen doneren voor het tweede Ana kunstboekje.

Mocht je nu het eerste boekje aan willen schaffen dan kan dat nog steeds. Stuur een e-mail met graag het 1e Ana kunstboekje. Dan stuur ik je de betaalgegevens. Voor meer info zie website.

Wil je het promotie-filmpje nog eens zien van het eerste boekje klik hier. Vergeet het geluid niet aan te zetten.

Bij voorbaat dank ik jullie alvast uit de grond van mijn hart en namens Ana voor jullie financiële steun en vertrouwen.

Zonnige lente groet,

Ann Hoogendoorn

 

Bij interesse in mijn werk blijft een bezoek aan mijn atelier op afspraak altijd mogelijk. Zie contactgegevens.

Mocht je informatie willen ontvangen van Atelier Ann Hoogendoorn stuur me een e-mail met ‘graag in het bestand’