Hallo Allemaal,
Samen met Ana kijk ik terug op een intens en geslaagd jaar. De crowdfunding voor het 2e Ana Kunstboekje Ana en Art lukte. De boekenpresentatie in privésetting was heel fijn met een optreden van Clemens, zijn 2e Ana liedje wonderschoon. De boekenbeurs voor bijzondere uitgevers in het mooie Paradiso in Amsterdam is voor herhaling vatbaar. Op de achtergrond bleven de Ana’s ingelijst het hele jaar zichtbaar tijdens exposities in gezondheidscentrum Hypericon in Nijmegen en daarna in de Rozenhof in Zutphen. Iedere week verscheen er op woensdag een nieuwe Ana van de week op facebook, waarvan de meeste hiervan ook nog terug te zien op mijn website.
Ana is, geloof ik, lekker gesetteld in mijn leven. Ze is denk ik wel mijn grootste hobby geworden en ik heb dan ook het voornemen op 16 april 2023 lokaal in Ooij mee te doen aan de Hobby- & Snuffelroute samen met Truus Nauta.
Mijn fascinatie met het schilderen van mist en het kleurrijk beschilderen van 2e hands potten en schalen zal nu weer meer aan bod kunnen komen. Ik verheug me daarop.
Ter afsluiting tijdens deze langste nacht een warme winter groet. Vanaf morgen gaan de dagen weer lengen; wordt het lichter en lichter.
Fijne wintertijd en een gezond nieuwjaar.
Ann Hoogendoorn