Dag Allemaal,

Zo richting het einde van het jaar krijg ik zicht op waar ik me mee bezig wil houden komend jaar, vanuit mijn atelier. Op de valreep van dit jaar stelde ik een “reizende” Ana tentoonstelling samen van ingelijste Ana prints voor de artsen, patiënten en cliënten bij gezondheidscentrum Hypericon in Nijmegen. In het voorjaar trekt deze tentoonstelling verder naar gezondheidscentra in Zutphen en misschien Arnhem.

Daarna wil ik deze tentoonstelling heel graag laten zien bij de boekenpresentatie van het tweede Ana kunstboekje! Ik focus op het tweede weekend van september tijdens een volgende kunst- en cultuurroute, georganiseerd door het kunstcollectief Gelderse Poort, waar ik lid van ben geworden. Waar is nog de vraag.

Bij de volgende nieuwsbrief in de lente wil ik meer schrijven over de crowdfunding waarmee ik dit 2e Ana kunstboekje ga financieren. Daar moet ik nog helemaal induiken. Spannend, want dat heb ik nog niet eerder gedaan.

Er kwam nog een nieuwe bijzondere Handpainted by Ann schaal uit mijn handen rollen alvorens ik de online training Kindertekeningen lezen en begrijpen, afrondde. Met deze training ervaar ik de praktische extra km’s waar ik behoefte aan had, na mijn opleiding tot kunstzinnig counselor. Beide wil ik inzetten als kunstzinnige spiegel voor volwassenen. We hebben immers allemaal een kind in ons. En jezelf beter leren kennen met tekenen en schrijven. Daar teken ik voor!

Tot zover,

Fijne Midwintertijd en een warme groet,

Ann Hoogendoorn

Bij interesse in mijn werk blijft een bezoek aan mijn atelier op afspraak altijd mogelijk. Zie contactgegevens.