ZOMERBRIEF 2023

Hallo Allemaal,

Ana heeft inhoudelijk bij mogen dragen aan het verinnerlijken (vervrouwen) tijdens een jubileumfeest. Superleuk! Op
uitnodiging heb ik een kleine expositie ingericht waarbij de kunstboekjes ter inzage lagen. Zelf was ik ook aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.

De jubilaris verwoordde tijdens het welkomstwoord heel poëtisch hoe Ana door het leven heen kijkt en tekeningen en haiku verweven zijn met elkaar. Een mooiere introductie had Ana niet kunnen krijgen.

In een prachtige recensie van het Poëziecentrum Nederland wordt dit verweven van tekening en haiku’s op een andere manier ook uniek benoemd. Nu na vijf jaar Ana’s te hebben geschreven en getekend is deze recensie voor mij een geweldige steun in de rug naar het derde en laatste genummerde Ana kunstboekje toe in 2024. Het laatste Ana kunstboekje op deze bijzondere manier vormgegeven wel te verstaan. Van alle drie zijn er dan slechts 300 gedrukt, opdat de eerste fans en verzamelaars, hopelijk op een dag een genummerde collectors serie hebben. Hoe Ana daarna verder gaat zal ze me wel aangeven.

Dus; heb je iets groots te vieren en gun je Ana een podium nodig me uit. Geef me een tafel in een rustige hoek of aparte ruimte en ik richt een mini tentoonstelling in, waarbij de boekjes ingezien en gekocht kunnen worden. Je gasten krijgen zo de gelegenheid voor wat verstilling en verdieping; een inhoudelijk momentje voor zichzelf.

Rest me te zeggen dat we 9 en 10 september (2e weekend in september) weer mee doen aan de Kunst, Cultuur & Natuur route van het Kunstcollectief Gelderse Poort. Zet vast in je agenda. Clemens Thonen van de mooie Ana liedjes en meer treed zondagmiddag 10 september op.

Heb een mooie zomer!

Hartelijke groet,

Ann

PS: Volg Ana, Art en Sis nu op Instagram

Wil je mijn atelier nieuwsbrieven ontvangen, stuur me dan een e-mail met ; graag in het bestand.