Het weekend van 10 en 11 september doe ik mee aan de Kunst- en Cultuurroute van het Kunstcollectief Gelderse Poort. Dat weekend is mijn atelier open en vier ik feest. Feest omdat dankzij de crowdfunding campagne bij het platform Voordekunst; donateurs en bijdragen van het Prins Bernard Cultuurfonds, de Provincie Gelderland; Leve het Geven het mogelijk is geworden het tweede Ana kunstboekje Ana en Art duurzaam te laten drukken.

Zondag 11 september is er ergens tussen 15 en 17 uur een speciaal Ana Kunstboekjes moment tijdens een muzikaal apératief. Hierbij zal ik het 2e Ana kunstboekje Ana en Art overhandigen aan Marga Awater die een Ana boekje avant la lettre voor mij maakte! Hoe dat zo kwam zal ik dan graag vertellen. Een leuk en dierbaar verhaal. Clemens Thonen zal optreden. Hij liet zich eerder door het eerste Ana kunstboekje inspireren tot het prachtige lied ‘Je valt stil’ en wil dat bij het tweede boekje ook gaan doen.

Mocht je het 2e Ana kunstboekje Ana en Art al willen bestellen, dan kan dat. De kosten van dit 2e boekje zijn € 29,95 exclusief verzendkosten.Verwachtte levering in augustus. Stuur een e-mail met graag het 2e Ana kunstboekje. Dan stuur ik je tzt de betaalgegevens. Voor meer info zie website.

Tot zover, fijne zomer,

Warme groet,

Ann Hoogendoorn

PS: Zag je het promofilmpje al welke ik over Ana 1 en 2 maakte voor het crowdfunding-platform Voordekunst?

 

Bij interesse in mijn werk is een bezoek aan mijn atelier op afspraak ook mogelijk. Zie contactgegevens.

Mocht je informatie/nieuwsbrieven willen ontvangen van Atelier Ann Hoogendoorn stuur dan een e-mail met ‘graag in het bestand’